Din guide til iPad og IT undervisningen
aa
fds

Din guide til iPad og IT i undervningen er skrevet til undervisere, som ønsker at lade iPaden og dens interaktive elementer indgå meningsfyldt i undervisning. Bogen er en komplet guide til, hvordan man som under- viser anvender iPaden på en uddannelsesinsitution – i samspil med allerede eksisterende værktøjer. Der gennemgås konkret og fagspecifikt, hvordan iPaden og dens mange apper kan anvendes.

Bogen er målrettet alle undervisere og er skrevet på en måde, hvor alle uanset teknisk baggrund kan være med. Denne guide forudsætter ikke, at samtlige elever i en klasse har en iPad, hvis blot underviseren har adgang til en.

Bogen kan købes hos Atea A/S.

Tryk for at se sider fra bogen:


Her er nogle idéer til, hvordan du kan inddrage bogen og iPad i og uden for undervisningen:

  • alta

 • alta

  • alta

 • Kom godt fra start

  Bogen hjælper dig med at komme godt fra start. Du bliver guidet igennem opsætning af internet, e-mail, print og andre basale funktioner.
  Desuden beskrives funktioner og apper trinvist, for at føre dig igennem brugen af disse. Din guide til iPad og IT i undervisningen kan anvendes af alle uanset teknisk baggrund.

 • Find de bedste apper til undervisning

  Slå op i bogen og og find netop de apper, som du kan bruge i din undervisning. I bogen gennemgås apper, der henvender sig såvel generelt som fagspecifikt til undervisere. Bogen lærer dig trin for trin at inddrage interaktive værktøjer i form af apper i klasseværelset.

 • Nem og hurtig opgaveretning

  Lær at rette afleveringsopgaver digitalt på iPaden. Det går mindst lige så hurtig som i hånden, da iPadens trykfølsomme skærm netop arbejder med hånden. Samtidig har du mulighed for at tilføje objekter som koordinatsystemer, diagrammer og billeder i rettelsen.
       Spar tid og øg elevernes forståelse ved at indtale dine kommentarer til opgaverne på iPaden og send dem direkte til eleverne.